fredag 26 juli 2013

Våra besökare minskar!

Våra besökare här på bloggen har minskat ganska mycket den sista tiden. Kanske beror det på att inläggen är mindre intressanta, kanske beror det på att det är sommar och varmt eller kanske beror det på att vi även finns på Facebook och sen några dagar även på Instagram. Svårt att veta men vi kommer att hålla igång vår blogg och troligen förnya och förfina den under höst/vinter 2013. Vi har bloggat sedan december 2008 så bloggen blir som en dagbok för oss och vi hoppas också att den ger er lite inspiration och lite info om hur det är hos oss. På bilden ovan ser ni hur det kan se ut när vi planerar hur vi ska göra om våra miljöer i badrumsavdelningen.
Än en gång - kakel och blandare i det stora badrummet i Coloramahuset. Vill ni vara med och tävla om kakel från CC Höganäs? Vinsten är kakel eller klinker från CC Höganäs till ett värde av 2 000 kr. Vad ska ni då prestera för att ha chans att vinna? Innan den 31 augusti 2013 ska ni:

1 svarat på frågan om vad leverantören av blandare till Coloramahuset heter. Svaret ska mailas till info.mariestad@colorama.se.

2 Ni ska ge en kommentar vid det här inlägget, t ex om vad ni tycker om kaklet på bilden.

3 Ni ska göra reklam för vår blogg på er egen facebooksida eller på Instagram.

Kör igång direkt och dela gärna med er om tävlingen till vänner och bekanta.

4 kommentarer:

Anna Eksell sa...

Jättesnyggt kakel, gillar att det är stilrent!

Elin Werner sa...

Verkar superläckert! Ser fram emot visning framöver!

COLORAMA MARIESTAD sa...

Hej Anna och Elin
Tack för era kommentarer och välkomna till tävlingen. Vi hör av oss så fort det är satt datum för nästa visning och naturligtvis om någon av er blir den lyckliga vinnaren av "kakelchecken"!

Anonym sa...

Modernt o tufft kakel!//Hälsn.Eva