tisdag 2 juli 2013

Golv

Vi säljer golv från bl a Tarkett, Forbo, Alloc, Arena, Pergo, Berg & Berg m fl. Vi försöker alltid att ställa många frågor så vi vet vad vi kan rekommendera för golv till kunden. Det är viktigt att veta var golvet ska ligga, vad som finns i angränsande rum, vad som är viktigt för kunden, vilken budget kunden har och om kunden vill göra jobbet själv? Det är många frågor att ställa och ibland missar vi något. När kunden har valt golv ska vi informera om läggningsanvisningar och skötselråd. Missar vi det - säg till oss! För oss är det viktigt att slutresultatet blir bra. Om ni vill ha hjälp med att lägga golvet så har vi tre golvläggare anställda.

När ni har lagt in ett nytt golv rekommenderar vi att ni sätter på möbeltassar på möblerna. Det är en billig investering för att minimera repor på golvet. En avtorkningsmatta i hallen stoppar smutsen i tid. Tänk också på att de flesta golv inte ska våttorkas. Det räcker med en lätt fuktad trasa.

Det finns många olika slags golv - trägolv, fanérgolv, laminatgolv, vinylgolv. Välkomna in till oss så berättar vi om de olika golvens egenskaper och visar prover.

Inga kommentarer: