fredag 19 juli 2013

En ledig dag

I dag har Caroline, Frida, Hanna och delvis Emma arbetat i butiken, Jag har haft en ledig dag och den har jag tillbringat i vårt torp tillsammans med Thomas som också har tagit en dag ledigt. Sol, bad, skönt häng i hammocken med en bra bok och grillning med son och hans flickvän i kväll. En skön fredag med andra ord.

I morgon öppnar vi som vanligt klockan nio och har öppet till klockan två. Om du behöver klor mm till poolen har vi ett stort sortiment, när du ska måla dina utemöbler kan du köpa Demidekk fönsterfärg hos oss i exakt den kulör du önskar, när du ska måla huset har vi färgen du behöver, när du ska lasera altanen erbjuder vi er Demidekk terrasslasyr, när du ska göra om ditt badrum kan vi hjälpa dig från val av produkter till att du har ett färdigt badrum. Titta gärna in i vår butik.

Det är en fin sommar i år och vi hoppas att ni njuter av den och har det riktigt bra. Även om det är sommar så börjar vi så sakteliga planera inför hösten och vintern. Coloramahuset är ett stort projekt som vi kommer ha mycket fokus på under hösten och visa upp för er vid flera tillfällen. Dessutom kommer vi att ha minst två events i butiken och ett av dessa ska börja planeras inom kort. Ett event som vi kommer att göra i samarbete med en eller flera andra butiker i stán. Vi har även i flera år utlovat träffar med utbildning om målning, tapetsering mm vilket vi hoppas kunna ordna i år. Mycket på gång med andra ord, Kika in här på bloggen, på Coloramahusbloggen, i butiken och håll utkik i Mariestadstidningen så får ni info om när allt händer.
Inga kommentarer: