fredag 12 juli 2013

Fredag och underbart väder!

Det fungerar - tror vi! Tyvärr är det däremot problem att komma in på Coloramahusbloggen och göra inlägg men det får också fixas. På bilden ser ni hur enkelt man kan göra det lite hemtrevligt - en gammal stege, några gamla krukor och en vacker tapet från kollektionen Silent Nature. Lite Ernst över det, eller hur?

Vi har en del nya bilder i kameran som vi vill visa er här men tyvärr är kamerasladden på jobbet så det får bli i morgon. Här kommer i alla fall en liten rapport från dagen:

Jag (Barbro) hade möte redan kl åtta med Fredrik Isaksson, Isacssons Redovisningsbyrå, för att få lite goda råd med bokföringen. Bra med råd från expertisen! Därefter kom Frida och Emma och vi öppnade butiken. Sen var det full fart i stort sett hela dagen med undantag av en stund på eftermiddagen. Många tar nog lite siesta när det är varmt och de har semester. Massor av trevliga kunder har hälsat på oss idag, både mariestadsbor och sommargäster. Vi har sålt det mesta - Falu rödfärg, sockelfärg, husfärg, fanérgolv, laminatgolv, kakel, klinker, tapeter, lackfärg, väggfärg osv mm. En fantastisk dag!

Kvällen avslutades med ett besök på Sill & Dynamit nere i hamnen (för Barbro och Thomas). God mat och dryck i en fantastisk miljö och med fantastiskt väder. Nu sitter jag på altanen hemma och bloggar lite. Ser ut över ett stort partytält i vår trädgård som i morgon kommer att fyllas med sonens vänner. De firar att han fyller 22 år i morgon. Det är märkligt det där, de flyttar hemifrån de små liven men när det är t ex födelsedag är det inte så dumt med "päronens" hus. Hur som helst, det är inget problem för oss, snarare tvärtom. Det ska bli riktigt trevligt.

I morgon har vi öppet 9 - 14 och det är samma gäng som idag som arbetar dvs Frida, Emma och jag, Barbro. Ni är alltid varmt välkomna till oss!

Inga kommentarer: