onsdag 19 februari 2014

Berg & Berg

Som vi berättade igår fick vi värdefull utbildning av Zoran från Berg & Berg igår. De tillverkar trägolv och vi har nyligen börjat sälja deras kvalitétsgolv i vår butik.

Golven från Berg & Berg är tillverkade i Sverige. De använder egen råvara från skogen och har ett eget lövträsågverk. Som stommaterial i golven används furu och det är noga att det är stående årsringar i stommaterialet för formstabiliteten. Golven har långa stavar, minimum 250 mm även vid kortändar. De fungerar på golvvärme och klarar det nordiska klimatet. Världens starkaste lås fog och lim. Som ni förstår har vi fått en riktigt duvning så nu är vi verkligen "Berg & Bergare". Vi har blivit övertygade om vilken hög kvalité golven håller. Det ska bli kul att sälja dem.

Berg & Berg grundades 1996 men det finns ännu längre erfarenhet av golv hos de som leder och arbetar i företaget. Alla golv finns i enstav respektive trestav och många av dem finns oljade, mattlackade eller "normallackade". Golven är verkligen vackra. Kika gärna in i vår butik där vi har prover. Då kan vi berätta mycket mer t ex hur man sköter sitt golv på bästa sätt för att det ska vara fint LÄNGE!

Inga kommentarer: