onsdag 26 februari 2014

En rapport från en vanlig onsdag i Mariestad

God kväll på er!


Jag (Barbro) har inte haft möjlighet att göra några inlägg under dagen utan passar istället på att titta in här nu. Redan tidigt i morse var vi på plats i butiken för att förbereda starten på Coloramas första och stora kampanj för i år, Tapet- och golvkampanjen. Vi har störtexponerat tapeter, satt upp skyltar, bytt budskap i trottoarprataren, laddat upp med tapetlim och alla andra tillbehör man kan behöva när man tapetserar.


Förmiddagen var lugn men under eftermiddagen och kvällen var det full fart. Kul att så många vill förnya sitt hem inför våren och sommaren. Vi har sålt tapeter med barnmotiv, retromotiv, betongkänsla, med blommor mm mm. En riktigt mysig dag tillsammans med trevliga kunder.


I morgon är det redan torsdag. Lisas dag som inredningsdesigner. Hon ska besöka en kund som ska göra om badrummet och vill ha ett förslag från Lisa. Vi jobbar i Winner där man kan rita upp hela badrummet för kunden.


Just nu tittar vi på Jílls veranda och det är ganska sorgligt så vi återkommer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Passar ju perfekt, tapetinköp är på gång! Ingår Cole & Son i kampanjen?
Med vänlig hälsning
Camilla

COLORAMA MARIESTAD sa...

Hej Camilla
Nej tyvärr är en del tapeter inte med i kampanjen, Cole & Son, Sandbergstapeter och Mr Perswall. Alla andra tapeter 25% rabatt! Välkommen till butiken!

Barbro Colorama