torsdag 25 oktober 2012

Dagen som gått!

Arbetsdagen började vid åtta med att förbereda butiken inför öppnandet - brytmaskinerna startas och rengörs, växelpengar räknas och läggs i kassan, blommor, lyktor, trottoarpratare mm bärs ut och alla lampor mm tänds. Efter den här proceduren fyllde jag bilen med tidningar och pantflaskor för att lämna till återvinning.

Innan vi öppnade butiken tog vi emot varor som Schenker körde ut. I dag kom en del tapeter som kunder beställt. Lisa dök upp redan före halv nio och hennes dag fylldes med färgsättningsuppdrag. Frida började arbeta kvart i nio och började arbeta med en gång. Vi har även haft hjälp av Therese från Tibro. Therese praktiserar hos oss två dagar i veckan. Caroline fick stanna hemma med sjuka barn.

Dagen fortsatte med kundbesök, en hel del arbete med beställningar till jobben vi utför, besök av Joakim från Hagmans (golvfärg, takfärg mm), enormt mycket telefonsamtal, bokföring, ROT-fakturor, krav osv.Lisa har arbetat hårt med färgsättningar och har även hunnit med ett hembesök.

Frida och Therese har förberett en kampanj som börjar nästa vecka, en central kampanj som gäller för alla Coloramabutiker i Sverige.

Vibeke på huvudkontoret har hjälpt oss med annons till morgondagens lokaltidning. Vi kommer att berätta om vår Golvkväll som äger rum den 15 november kl 19. En kväll som är till för alla, både män och kvinnor. Vi berättar inom kort vad kvällen kommer att innehålla.

Jag har även hunnit med att blogga en del och även twittra (helt nytt för oss). Som ni förstår har vi ett varierande liv på Colorama Stockholmsvägen. Ni är hjärtligt välkomna till oss!

Bilden är från vår sommarstuga. VI VILL INTE HA VINTER ÄN! Det har kommit lite snö och hagel i vår stad idag. Det är för tidigt!

Inga kommentarer: