onsdag 24 oktober 2012

De är mycket nu...

och det är kul! Här ser ni ryggtavlan på Thomas bror Torbjörn som kommer in en kortis i butiken för att sen åka ivåg och måla igen. Både målarna och golvläggare/kakelsättare har fullt upp. Vi jobbar mycket åt privatpersoner men även åt en del företag. Just nu är det mycket tapetsering och målning hemma hos privatkunder och även badrum, en del med kakel och klinker och en del med våtrumsmatta. Vår stora badrumsdag som vi hade för några veckor sedan bidrog till mer jobb och kunderna fick möjlighet att köpa badrumsinredning till bra priser.

Det är kul att driva ett företag där vi har både butik och hantverkare. I butiken är vi bara tjejer/kvinnor som arbetar och hantverkarna är bara män. Varför är det så tro? Vi har en tjej som praktiserar som målare den här veckan. Hon går målarskolan i Skövde första året och precis nu kom jag på att jag inte presenterat henne för er. Det måste jag göra i morgon. I och med att vi jobbar med så olika delar i företaget så träffas inte alla så ofta. Därför är det viktigt att fixa lite roliga aktiviteter gemensamt ibland. Har ni några bra tips på vad vi kan hitta på? Kanske har ni gjort något kul på jobbet som vi kan kopiera? Tacksamma för förslag. Julbord känns lite trist! Kommentera gärna med lite roliga förslag till oss!

1 kommentar:

Philip sa...

Spela paket leken. Köp två paket var för 50 kr ihop. Lägg alla paket i mitten när man slår en 6:a får man ta ett paket, när alla paket är slut så tar man tid (40 min) och fortsätter spelet med att ta från varandra när man slår en 6:a. As kul.